Az első borító csata
2017. február 13. írta: Szóvilág

Az első borító csata

Borító csata

 

Hányszor hallottuk már, hogy sose ítéljük meg a könyvet borítójáról. Ez rendben is van, hiszen nem a könyv kinézetébe szeretünk bele, hanem a benne rejlő izgalmas történetbe. Azonban azt el kell ismernünk, hogy a borító, igenis fontos, mivel a könyv ruhájáról beszélünk. Ha végigmegyünk egy könyvesbolt polcai között, elsőként ezzel a bizonyos köntössel találkozunk. Tükrözi a benne rejlő sztori stílusát.

 

A csata tulajdonképpen egy verseny, ahol minden egyes alkalommal egy adott témára hivatkozva összeválogatok borítókat, és kiválasztom azt, amelyik szerintem a legérdekesebb és legszebb. Itt tehát kivételesen nem a tartalommal fogok foglalkozni, hanem az esztétikus, meghökkentő kinézeten lesz a hangsúly.

 

Az első csata témája pedig a virág. (Mindjárt itt a tavasz!)

 

Lássuk a versenyzőket!

 

 

 

Igyekeztem különböző stílusú borítókat választani. A teljesség igénye nélkül. A győztes pedig a Blue Lily, Lily Blue. Közte és a Champion borítója között gondolkoztam. Nektek melyik a kedvencetek? Van ötletetek a következő témára?

A bejegyzés trackback címe:

https://szavakvilaga.blog.hu/api/trackback/id/tr10012253954

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása