R. S. Grey: Scoring Wilder - Testcsel #kritika#
2017. április 13. írta: Szóvilág

R. S. Grey: Scoring Wilder - Testcsel #kritika#

R. S. Grey:

Testcsel

A könyvről:

  • Rubin pöttyös sorozat tagja
  • Eredeti cím: Scoring Wilder
  • Kiadó: Könyvmolyképző
  • Terjedelem: 408 oldal
  • Nézőpont: E/1 múlt
  • humoros, romantikus/erotikus, sport, new adult, felnőtt tartalom

Fülszöveg:

 

Az ​olimpiai válogatóra készülő, tizenkilenc éves Kinsley Bryantnek úgy hiányzik Liam Wilder, mint púp a hátára, hiszen fontos lenne, hogy semmi ne vonja el a figyelmét a felkészülésről. Az Amerika kedvenc rosszfiújaként számon tartott Liam profi futballista, és minden megvan benne ahhoz, hogy a lányok szó nélkül ledobják magukról a textilt.

*Észbontóan jóképű – kipipálva.

*Olyan hátsó, amellyel képes összeroppantani egy parmezán sajtot (méghozzá a drágábbik fajtát) – kipipálva.

*Annyi magabiztosság, amennyivel képes lenne kiiktatni a Föld gravitációs vonzását – duplán kipipálva.

Ráadásul Kinsleynek szigorúan tilos Liamhez közelednie, aki maga a tiltott gyümölcs. Az edzője ezt világosan az értésére adta. („Próbáljatok csak meg közel kerülni Wilderhez a focipályán kívül, és olyan gyorsan repültök a csapatból, hogy időtök sem lesz megszámolni a tetoválásait!”) De Kinsley számára ettől csak még vonzóbbá válik a fiú. Sőt, mivel Kinsley már számba vette a látható helyeken lévő tetoválásokat, nem végez félmunkát, ha már belefogott. A saját szabályai szerint próbál közelebb kerülni Liamhez, aki elhatározza, hogy megismerteti a lánnyal a „csapatszellem” egy teljesen más értelmezését.

Vélemény:

Végre egy izgalmas Rubin pöttyös, ahol nem csupán a szerelmes jelenteken, az erotikán van a hangsúly, hanem kapunk egy nagy adag laza, fiatalos humorral teli történetet. Ráadásul nem csupán a két főszereplő, férfi és nő között jelenik meg a fordulatos szócsata szikrája, hanem a barátnők között is.

A történetünk főhősnője Kinsley, aki szókimondó, szarkasztikus beszólásaival fűszerezi meg a tiltott szerelmi szálat. A lány kitartóan készül az olimpiai válogatóra barátnőivel, amikor betoppan életébe a fiatal és elképesztően dögös, sztárjátékos Liam. Habár köztük csupán edző-játékos viszonynak szabadna léteznie, azonnal kialakul és mozgásba lendül kémia.

Imádtam, ahogyan a focistalányok csapatként összedolgoznak, és barátként kitartanak egymás mellett. A foci, mint játék nem kap oly módon hangsúlyos szerepet, hogy részletesen elmerüljünk szabályaiban és a játék stratégiájában, azonban célt és motivációt biztosít karaktereinknek.

A hisztis, rosszindulatú csapatkapitány, és a jóképű sportolók ugyan klisések, ám a történet és a humor, valamint Kinsley vagánysága feledtette velem ezt a tényt.

A sport és a humor mellett persze, hiszen mégiscsak Rubin pöttyösről beszélünk túlfűtött, erotikus helyzetekbe is csöppenünk szereplőinkkel. A regényben felnőtt tartalom is helyet kap.

Pozitívumok:

Egyetemi hangulat, kollégiumi atmoszféra. A regény nagyon visszaadja az egyetemisták mindennapjait, nagyon élethű az összes dialógus.

Női bajtársiasság - csapatszellem

Pörgős humor

Talpraesett főhősnő: nem szükséges, hogy Kinsley forradalmár, kiválasztott vagy hercegnő legyen, így is kiérdemli a dicséretet őszinteségéért és merészségéért.

Negatívumok:

Kicsit giccses a borító

A befejezés – az epilógus – nekem furcsa volt. Kicsit talán túlzásnak éreztem, de ez személyiségtől függ.

Klisék: gonosz csapatkapitány, tiltott szerelem, jó útra tért dögös pasi

Értékelés: 8/10

Idézetek:

– Holnap háromkor az ördöggel van találkozóm. 

Becca összehúzott szemmel bólintott, és belépett a szobába. 

– Nos, akkor úgy vélem, ma este Trónok harcát kellene néznünk arra az esetre, ha Tara megpróbálna végezni veled.

 

– Na és velem mi a helyzet? 

– Azt mondanám, hogy jobban szeretlek, mint a hagyományos M&M'set, de fel kell kötnöd a gatyád, ha le akarod győzni a mogyorósat.

 

– Olvastam, hogy Mark Twain szerint az életben két dolog kell a sikerhez: nemtörődömség és magabiztosság. Kinsley-nek köszönhetően mindkettőből van nekem. 

Elnevettem magam. 

– Te tudsz olvasni?

 

Hát, akkor ezt is adjuk hozzá a „Miket tud Liam?” listához! 
1. Ágyba viszi a csajokat. 
2. Professzionális focit játszik. 
3. Magabiztosan hordja a Calvin Kline alsót. 
4. Tud kötelet mászni.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://szavakvilaga.blog.hu/api/trackback/id/tr2412425195

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása