Kristen Proby: Tarts velem! #kritika#
2017. április 12. írta: Szóvilág

Kristen Proby: Tarts velem! #kritika#

Kristen Proby:

Tarts velem!

A könyvről:

  • Rubin pöttyös sorozat tagja
  • Eredeti cím: Come Away With Me
  • Fordította: Benedek Dorottya
  • Nézőpont: E/1 jelen
  • Kiadó: Könyvmolyképző
  • erotikus, romantikus, felnőtt tartalom, new adult

Fülszöveg:

Amikor Natalie Conner békés reggeli sétájára indult, hogy fényképeket készítsen a parton, nem számított rá, hogy összetűzésbe keveredik egy szexi idegennel. És különben is, miből gondolja, hogy a lány őt akarja lefényképezni? Ki ez a férfi? Egy dolog azonban biztos: rendkívül vonzó és hihetetlenül romantikus – Natalie sebzett lelkének pedig most épp erre van szüksége. 
Luke Williams csupán egy kis magányra vágyik, így a feléje szegezett újabb fényképezőgép látványától azonnal a lencse mögötti szépségnek esik. Amikor rájön, hogy a lánynak fogalma sincs róla, ki is ő, felébred benne a kíváncsiság, és a lány vonzereje a hatalmába keríti. Natalie pimaszsága az újdonság varázsával hat rá, ráadásul a lány teste szexre termett, és Luke nem tud betelni vele. Ám arra még nem áll készen, hogy elmondja neki, ki is ő valójában. 
Natalie egyenes természet, aki nehezen viseli a hazugságokat és a titkokat. Mi lesz ennek az új kapcsolatnak a sorsa, amikor rájön, mit is rejteget Luke?

Vélemény:

Ennek a romantikus regénynek azért álltam neki, mivel imádom a Rubin pöttyös könyveket, és a molyon feltűnően alacsony százalékot kapott. Kíváncsi lettem, mi lehet az oka. Nos, rájöttem!

Kritikám egyszerre lesz szigorú, de igazságos. Ki szeretném emelni a könyv jó illetve rossz tulajdonságait is. Sajnos azonban előre le kell szögeznem, hogy bár gördülékenyen haladtam az olvasással, és maga a könyv nem rettenetes (jól van megírva), biztosan nem fogom újraolvasni.

Minden érmének két oldala van: ezúttal a fájóbbikkal kezdem. Kezdjük ott, hogy maga a történet klisés, egy lány
mit sem sejtve összejön egy sztárral, akinek elege lett a csillogásból. Szinte azonnal egymásba szeretnek, és már a második randin mindketten egymás élete szerelmei. A könyvben nincsenek váratlan fordulatok, folyamatosan tudni lehet mi lesz a végkifejlet.

A főhősnő, minden titkát azonnal elárulja a férfinak, akit alig ismer. A férfi rögtön a világ legszebb nőjének látja őt. A történet tele van rózsákkal, romantikus gesztusokkal és rengeteg szex jelenettel.

El kell mondanom, hogy én imádom a romantikát, hiszek a szerelem első látásban, de ez a könyv nálam túllépett egy határt. Annyi benne a klisé és a giccs, hogy ez nálam már a nyálasságot súrolja. A konfliktusok felszínesek, nincsenek rendesen kibontva, a befejezés pedig a legromantikusabb hollywoodi filmeket is megszégyeníti a lánykéréssel és a terhességgel. Néha vártam, hogy előugrik néhány unikornis, miközben az angyalok hárfán játszanak, és virágszirmok hullnak az égből.

Na de most nézzük a pozitívumokat:

A regény cselekménye habár klisés, ahogyan a szerző megírta, az mégis szórakoztató. Tartalmaz aranyos jelenteket, vicces szóváltásokat, izgalmas szex jeleneteket (kicsit talán túl sokat is!), és megható, intim hangulat is megcsillan benne.

A borító illik a történethez.

A szöveg olvasmányos, gyorsan lehet haladni vele.

Azoknak kifejezetten ajánlom, akik imádják a rózsaszín könyveket, és a már-már tündérmese – szerű
történeteket.

Olvassátok el mindenképpen, ha nem zavar, hogy ilyen tökéletes pasi nincs a világon, de legalább könyvben létezik.

Értékelés: 6/10

Idézetek:

– Igen. Ó, istenem, ne hagyd abba! 

Megcsókolja a fejem búbját, és érzem, ahogy elmosolyodik. 

– Jobb szeretem akkor hallani ezeket a szavakat a szexi szádból, amikor meztelen vagy.

 

– Beindít, ha vezetni látlak. 

– Hát akkor, a fenébe is, furikázzunk minél többet, bébi.

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://szavakvilaga.blog.hu/api/trackback/id/tr8612420223

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása